میزان عضلانی بودن بدن تا حدی که جذاب به نظر برسد، بسته به جنس و فیزیک اشخاص متفاوت است. بیشتر مردان علاقمند به داشتن عضلات درشت و برآمده هستند درحالی که زنان هماهنگی و تناسب برایشان مهم میباشد.
با وجود اینکه بدنسازی دارای مزایای فراوانی است، اما مهمترین نکته این است که این ورزش چگونه بر شکل خاص بدن هر شخص چه تاثیری میگذارد. دانستن اینکه بدن ما چگونه به یک برنامه ورزشی عکس العمل نشان میدهد میتواند اعتقاد به بسیاری از افسانه های بی اساس مربوط به بدنسازی و وزنه برداری را از بین ببرد و شما را کمک کند که با واقع بینی، برنامه های را دنبال کنید که پاسخگوی نیازهای بدن «شما» باشد. بسیاری از خانمها ورزش با وزنه را معادل عضلانی و مردانه شدن بدن میدانند.
بسیار مهم است که بدانیم بدن زنانه، به دلیل تفاوتهای هورمونی، نسبت به تمرینهای همراه با وزنه به شکل کاملا متفاوتی عکس العمل نشان میدهد. هورمون تستسترون در شکل گیری و رشد عضلات نقش بسیار مهمی ایفا میکند و میزان بسیار پایین آن در بدن زنان، عضلات را به سوی برجسته شدن سوق نمیدهد.
متاسفانه، داروهای تقویتی غیرمجاز، با وجود آسیبی که به بدن میرسانند توسط عده ای از ورزشکاران زیبایی اندام (مرد یا زن) مورد استفاده قرار میگیرد. این داروها به قیمت برهم زدن شرایط هورمونی، موجب عضله سازی می شوند.
از خطرات مصرف این داروها که anabolic androgenic steroide نام دارند، میتوان از تحلیل بیضه در مردان، ایجاد خصوصیات مردانه در زنان، آکنه (جوش های عمیق و چرکی)، تخریب کبد و اختلال شخصیت نام برد. کسانی که به ورزش با وزنه می پردازند باید بدانند که عکس العمل بدن آنان نسبت به تمرین با ورزنه نمی تواند مانند کسی باشد که داروی آنابولیک مصرف میکند. هر موجودی دارای مشخصات فیزیکی خاصی است که بر چگونگی فرم گیری عضلات تاثیر مستقیم دارند.
تا به حال شده که بعد از یک روز کاری سخت و پر از استرس، وقتی کارهایتان به خوبی پیش نمیرود، احساس عصبانیت کنید و با افرادی که در اطرافتان هستد کج خلقی کنید؟ شاید خودتان هم نخواهید که عصبانی شوید، اما کاری از دستتان بر نمیآید.
پیاده روی به مدت نیم ساعت میتواند شما را کاملا آرام و حتا خوش خلق کند. ورزش مواد شیمیایی موجود در مغز را که با احساس شادی و شادابی ارتباط دارند، فعال کرده و فرد احساس آرامش میکند. بهتر است قبل از انجام کارهای روزانه، مخصوصا اگر کارتان پر استرس است، کمی ورزش کنید.
ورزش منظم می تواند در شما احساس بهتری ایجاد کند و اعتماد بنفس را بالا ببرد. ورزش، افسردگی و اضطراب را کاهش می دهد
ورزش منظم سلامت جسمی و روحی را حفظ میکند به اینصورت که با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن امید به زندگی را افزایش میدهد و باعث ایجاد شور و نشاط (رفع افسردگی) جهت انجام فعالیتهای روزانه میگردد.
ورزش صحیح به بدن کمک میکند تا در مهار سیستم عصبی به دست آوردن اعتمادبنفس، کار کردن و تصمیم گیری صحیح در شرایط بحرانی موفق تر عمل کند. افسردگی و فشار روحی به غیر از آن با شرایط روحی بهتر شخص نیز مرتبط است.
0 دیدگاه