همانطور که کشورها سعی در افزایش دموکراسی در اجتماع شان کردند، حرکتی متناسب با ترکیب چند فرهنگ به وجود آمد. چند فرهنگی تا ترکیب چند فرهنگ به صورت ارتباط با انعکاس، یا پذیرش چند فرهنگ و ظهور چند فرهنگ مختلف یا مشخصه های فرهنگی در میان یک اجتماع منحصربه فرد و خاص، مثل یک ملیت تعریف میشود. در مورد (C) IKOK برای ابراز جایگاه ماموریتش در جهانی کردن کاراته کیوکوشین، که همه سنت های فرهنگی و هویت ها را در بر میگیرد، باید دانسته شود چگونه کیوکوشین میتواند از همه بازدارنده های چند فرهنگی عبور کند و مردم را در همه قدم های زندگی جذب کند.این موضوع باعث هجوم شاگردان به کیوکوشین شد.
هنگامیکه در مورد روح کیوکوشین صحبت میکنیم، از سوی شاگردان این سوال مطرح میشود که تاثیر روحی کیوکوشین چیست؟ آن ها همچنین در مورد بعضی از سنتها و تمرینات کاراته کیوکوشین سوال میکنند. بیشتر اوقات این ها توسط شاگردان به صورت مندرجات مربوط به ناثیرات فرهنگی آنها تعبیر و تفسیر میشوند و اغلب تفاسیر آنها با کمک باورهای عمیق مذهبی و سنتی آن ها ناسازگار و در تضاد و کشمکش است. این وظیفه مربی کاراته کیوکوشین است که نشان دهد و این اطمینان را به وجود آورد که سنت های کیوکوشین تلفیقی از سنت های فرهنگی شاگردان است و با سنت های آن ها در تضاد نیستند و در تعارف هستند.
برای مربیان کیوکوشین مهم است که قادر باشند سوالات را پاسخ دهند- روح و ماهیت کیوکوشین چیست؟ چگونگی حرکت در مسیری که بیشتر از آنکه مغایر سیستم باورهای شاگردان باشد، با آن هماهنگ است.
استاد باید اهلیت، شانیت، هویت داشته باد. صرف اطلاعات فنی دال بر استادی نمیشود، استاد باید الگو رفتاری و اخلاقی باشد. استاد باید وجه استادی و بزرگی از وجنات و نگاه حرکاتش متشعش گردد. با دیپلم و مدرک گواهینامه و… نمیتوان کسی را استاد نمود. لااقل در موضوعاتی مثل کاراته که جنبه های مادی و جسمی آن بخش اندکی از کل آن محسوب میگردد. والا در رشته های هنری و فنی، تجمع دانش فنی تکنیکی و هنری و ذوقی آن قابل پذیرش است ولی در کاراته همچون مکاتب عرفانی چون راه راه درویشی است و نیاز به باروی را تنها جسم برای پرش به تعالی مطرح است جسم حقیقی پوشالی است و فناپذیر.
0 دیدگاه